dimarts, 26 de febrer del 2008

El CDIAP de Mollet participa a la XV Jornada organitzada pel CDIAP del Maresme amb motiu dels seus 25 anys




El passat 12 de febrer, a Mataró, el CDIAP del Maresme, amb motiu del seu 25 è aniversari, va organitzar la XV Jornada, amb el títol "Atenció precoç: experiències, projectes, preguntes i mirades". (A la taula, d'esquerra a dreta: Dr. Guillem Salvador Beltràn, psiquiatre; Núria Molas i Sadurní, psicòloga clínica del CDIAP Baula de l'Hospitalet; Neus Ponsarnau, moderadora; Miquel Gómez Marcillas i Ascensión Martín Díez , durant el col·loqui)
Els organitzadors de la XV Jornada, varen convidar al CDIAP de Mollet a presentar una comunicació. Aquesta va tractar de l'abordatge dels problemes en la alimentació des del CDIAP i va anar a càrrec de Ascen Martín, fisioterapèuta i psicomotricista, i d'en Miquel Gómez, psicòleg i psicoanalista.
Es va mostrar com es poden tractar aquests problemes des d'un enfoc multidisciplinar, tal com és la configuració de l'equip de professionals del CDIAP, què permet la articulació, en el tractament, de les diferents aportacions dels professionals.
Volem felicitar a les persones i entitats què han fet possible, amb el seu treball i esforç, els 25 anys d'atenció als infants i les seves famílies, i agrair-los que ens hagin convidat a participar en aquest aconteixement.
Ascen Martín.
Miquel Gómez.
CDIAP Mollet.