dijous, 27 de novembre del 2008

4a. Jornada de la Xarxa Local de Serveis a la Infància i l'Adolecència de Mollet del Vallès






De: Montserrat Tarrés Nogués
Enviado el: lunes, 24 de noviembre de 2008 12:47

La Marineta acull una nova jornada de la Xarxa Local de Serveis a la Infància i l’Adolescència


L’objectiu d’aquesta jornada, on hi participen una quarantena de persones, és reflexionar sobre el benefici de treballar en xarxa



Marina Careta




21 novembre de 2008 , 12:49









El Centre Cultural La Marineta acull aquest matí una nova jornada de la Xarxa Local de Serveis a la Infància i l’Adolescència, que en aquesta ocasió parla de la importància de treballar en xarxa. L’objectiu d’aquesta trobada, que arriba a la quarta edició, és millorar la comunicació i coordinació entre els serveis d’infància, així com detectar les necessitats dels infants d’entre 6 i 12 anys. Així, la regidora de Salut i Serveis Socials, Carme Guarro, assegura que “cal més prevenció i més protecció a la infància”. Guarro afirma que s’ha de treballar en xarxa per “millorar la qualitat”. I és que, segons la regidora, “cal treballar per la infància i l’adolescència d’avui perquè arribin a adults en les millors condicions possibles”.


La Xarxa Local de Serveis a la Infància i l’Adolescència va néixer al 2001, fruit de la presentació de la Casa dels Petits un any abans. En aquell moment, es va posar de manifest la necessitat de buscar espais i fomentar la coordinació i reflexió. I és que l’objectiu principal de la Xarxa és “treballar per als professionals de la infància, que esdevingui motor de projectes i millori la coordinació i l’eficiència dels serveis que ja existeixen”.